Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 – 10 декември 2017

Успехи за Везните

04.12.2017г. / 12 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Стремежът ви да живеете „на бързи обороти“ понякога ви прави лоша шега и забравяте да изпълните дадените обещания. През тази седмица ще ви напомнят, че имате стари задължения.

За щастие, имате и много приятели, така че с тяхна помощ ще успеете да „спасите положението“. Въздържайте се от скъпи покупки, в момента финансовото ви положение е леко нестабилно. Новите делови връзки ще са полезни и дълготрайни за разлика от романтичните, които ще угаснат точно толкова бързо, колкото са пламнали.

Козирог

Съсредоточете усилията си върху ежедневните задачи. Ако цяла година се опитвате да промените статута си на работното място и до този момент все не успявате, това не значи, че трябва да се откажете от намеренията си.

Преценявайте прецизно думите и действията си, за да не се получи ефектът „с вашите камъни по вашата глава“. Може да се наложи да се отклоните от някои замисли, но няма да е фатално. В личен план са възможни недоразумения поради факта, че всеки „дърпа чергата към себе си“.

Женски хороскоп за декември 2017

Водолей

Не стартирайте нищо ново, докато не довършите вече започнатото. Желателно е да влезете в следващата година „начисто“ изключвайки само дългосрочните проекти. Идеи не ви липсват, но концепцията за реализацията им все още „ви куца“.

Недоверието на околните към предложенията ви със сигурност ще предизвика раздразнение. Напразно се изнервяте. Необходимо ви е време за самостоятелно обмисляне, осигурете си го. Мислете за новите перспективи, а не за възможностите, които по някакви причини сте изпуснали. Не давайте на любимия човек поводи за ревност.

Риби

Ако непрекъснато подхващате някаква дейност и почти веднага „удряте на камък“ приемете го като предупреждение. Очевидно бързате и не е настъпил моментът за реализация на поредната идея. С доста непредвидени обстоятелства ще се наложи да се справите през тази седмица, но е напълно във възможностите ви. Не променяйте методите си на работа, нито обичайния график.

Съобразявайте се с обстоятелствата без да прекалявате с инициативата. Успехите и неуспехите винаги вървят ръка за ръка, но невинаги са индикатор за реалните ви възможности. Събитията ще се развиват бавно, но в правилната посока. В личен план едва ли ще се случи нещо смущаващо.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай