Свободно време

Какво всяка зодия трябва да остави в 2017-а?

Забравете за негативните мисли

19.12.2017г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Лъвовете ще трябва да оставят твърде високото си его в отиващата си година. Ако носът ви е прекалено вирнат, ще си докарате само проблеми. Опитайте се да разучите вашите най-силни черти. Може да постигнете успехи като помагате на другите. Трябва да преосмислите отношението си към живота.

Дева

Безупречни във всяко отношение? Наистина ли се нуждаете от това? Съветът на астролозите е Девите да оставят непрекъснатото си желание да бъдат идеални във всичко, особено в това, което не ви засяга пряко. Това напрежение може да се отрази отрицателно на емоционалното ви състояние. Наслаждавайте се повече на всеки един ден от живота си.

Защо е важно да се научим да казваме „Не“

Везни

Уважаеми Везни, през 2017-а година сякаш не се грижите особено добре за себе си. Ето защо е време да преосмислите живота си и да отделяте повече време за собствените си нужди. Въпреки факта, че сте весели и предприемчиви, прекарвате твърде много време в грижата за комфорта на другите. Време е да започнете да мислите за себе си и да промените нещо. Нека новата 2018-а година бъде вашата промяна.

Скорпион

Скорпионите ще е добре да оставят в отиващата си 2017-а ненужната подозрителност. Недоверчиви сте и не приемате хора, които са се появили в живота ви. Време е да им дадете шанс да покажат чувства и емоции. В противен случай може да пропуснете щастливи моменти.

Коментирай