Свободно време

4 неща, които е добре да промените през 2018

Вашето здраве

07.01.2018г. / 06 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Настъпването на новата година е началото на плановете, които си поставяме за следващите 12 месеца. Да сменим работата си, да намерим любовта, да пътуваме повече... Успеваемостта на нашите планове зависи най-вече от нашата решителност да ги осъществим.

Ако вие вече сте направили вашия списък с цели за 2018-а, добавете още 4 към него и бъдете успешни и щастливи.

Вашите познания

Нова година, нови познания! Предизвикайте себе си, като намерите вашите вдъхновения. Помислете кои ваши познания искате да наградите. Запишете се на курсове, може дори и на готварски, намерете ново хоби, следете вдъхновяващи личности, гледайте техните презентации. Четете повече книги.

Знанието е сила, то поддържа мозъка гъвкав, а вие се нуждаете от тази сила, за да преминете на следващо ниво. Потърсете онези източници на информация, които биха ви вдъхновили, учете чрез забавление.

6 ясни знака, че сте станали по-мъдри

Усещане за вашето тяло

Това е важно. Здравото тяло е един съвсем нов начин на мислене, отношение към себе си, любов към себе си. Направете си план какво искате да промените в начина си на хранене, навици. Началото няма да е лесно, но за сметка на това ще се чувствате весели, щастливи, позитивни, добре в собствената си кожа, със самочувствие. Направете първата стъпка към повече здраве и не се връщайте назад.

Лични финанси

Ако не знаете как да управлявате парите си, научете се. Ако не сте спестили някакви средства, започнете да го правите. Уважавайте парите си, харчете ги разумно. Ако имате идея за малък бизнес, помислете за рисковете от него, но и как може да го развиете без да плащате наем, оборудване и т. н. Помислете за ненужните разходи и с кои от тях може лесно да се разделите.

Свързани статии

Морално състояние

През новата година се опитайте да бъдете любезни, отнасяйте се добре с другите, но най-напред обичайте себе си. Ако не обичате собственото си Аз, няма как да дадете любов на другите. Като инвестирате в себе си и давате приоритет на вашите нужди, може да постигнете много повече.

Вдъхновяващи мисли, с които да започнем новата година

Действайте по такъв начин, че Вселената да ви изпраща само хубави неща. Само идеите и плановете в главата ви не са достатъчни за това, защото вашите действия и мисли привличат към вас определени събития.

Коментирай