Свободно време

Вижте кои си спечелиха покани от играта „Ледникова епоха“

Честито

12.01.2018г. / 10 33ч.
Михаела Лазарова
Вижте кои си спечелиха покани от играта „Ледникова епоха“

Скъпи читатели, играта ни „Ледникова епоха“ приключи и е време да обявим печелившите. На томболен принцип бяха избрани двама читатели, които са посочили верен отговор в анкетата за играта.

Подаряваме две двойни покани за чудна разходка из света на ледниковата епоха на:

Христо Димитров

Милка Колишикова

Честито на печелившите! С победителите ще се свържем чрез посочените от тях контакти за връзка. Ако не успеем да се свържем, Az-jenata.bg си запазва правото да изтегли нови печеливши.

Благодарим на всички, които участваха в играта. Очаквайте и следващите ни забавни игри с награди.

Повече за „Ледникова епоха“:

Експозицията е разположена в Софарма Бизнес Тауърс, в София и отвори врати за посетители на 7-ми декември 2017 година.

В „Ледникова епоха“ посетителите ще имат възможност да разгледат 22 животински интерактивни макета на бозайници с научно точни движения, оцветяване, звуци и козина. Всяко животно, част от експозицията се движи и издава звуци. Експозицията е снабдена с интерактивен панел, който включва археологическо поле за посетителите, в което могат да се разходят и да открият гигантски скелет на праисторическо животно.

Освен представители от „Ледникова епоха“, посетителите ще могат да разгледат и макети на динозаври в реалните им размери. Тази изложба предлага уникална и вълнуваща разходка през ледниковата епоха за семейства и посетители от всички възрасти.

Експозицията гостува за първи път в България в Морската градина в гр. Бургас и бе посетена от над 10 000 души. Гостувала е и в повечето страни по света като Южна Америка, Холандия, Италия, Унгария, Румъния, Кипър, Гърция, Сингапур, Тайланд и много други, и над 6 млн. души са видели на живо макетите от „Ледникова епоха“.

В рамките на изложбата ще има също 3D кино за деца, както и детски кът, в който малчуганите ще могат да оцветяват животните от праисторическата епоха.

Коментирай
Свободно време