Свободно време

Изберете си фея и вижте какво привличате в живота си

Феите са необикновени, ефимерни, тайнствени и чудни

07.09.2023г. / 14 51ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

Има много и различни вярвания относно феите. Легенди, чудни приказки, разказващи за техните чудеса и положителна енергия. Не знаем дали действително някога ги е имало и ги има и сега или са само плод на нашата фантазия, но ги харесваме.

Днес споделяме един забавен тест с вас. Тези 4 феи, ще ви разкрият какво привличате в живота си. Изберете си една и вижте какво послание се крие зад нея.

Фея 1.

Вие сте отговорна личност, много енергична, любяща и чувствителна към емоциите на другите. Въпреки че притежавате ценни качества, малко хора знаят за тях, само тези, които решите да допуснете до себе си. Въпреки трудностите, успявате да бъдете силни и устойчиви на предизвикателствата.

Вие привличате: Комуникация и интуиция. Външно изглеждате непробиваеми, но отвътре се крие една чувствителна личност, която понякога плаче... и на филми. Често ви искат съвети, а вие сте готови да кажете цялата истина.

Плюсовете и минусите да бъдете идеалисти

Фея 2.

За вас може да се каже, че сте човек, който обича да е сред природата. Независимо дали е плажът, планините или дори близкият парк, вие много обичате да бъдете заобиколени от красотата на природата. Обичате да сте далеч от шума и суматохата на ежедневието. Дърветата, тревите ви помагат да презаредите. Но доста често позволявате на хората да злоупотребяват с вашата добрина и търпение.

Привличате: Растеж и търпение. Точно сега, животът ви е в преходен период и не сте човек, който обича промените. Позволете на нещата да се случват и не се съпротивлявайте на приливите.

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Фея 3.

Вие сте спокойна личност, която обича да премисля нещата. Това често води до проблеми в живота ви, защото сте склонни да превръщате незначителни неща в проблем. Проявявате загриженост към другите, искате да направите повече хора щастливи. Но не отделяте достатъчно време за себе си, своите интереси, хобита, моменти, които ще ви накарат да се почувствате добре.

Привличате: Възможности и знания. Време е да приложите тези знания и опита си. Възможностите са пред вратата ви, само трябва да ги видите и да ги поканите при вас. Досега сте търсили сигурност в живота си и ако обърнете внимание на уроците, които той ви дава, вие ще имате точно това, което искате.

Свързани статии

Фея 4.

Вие сте авантюристична личност и обичате да се смеете и да се забавлявате. Вашата очарователна личност успява с лекота да се измъкне от бедите. За една перфектна вечер се нуждаете от добри приятели, огън на плажа и звездно небе.

Привличате: Предизвикателства и разбиране. Толкова харесвате приключенията, че те винаги се появяват неочаквано в живота ви.

„Законът на Мърфи“ може да бъде новата ви любима фраза. Но за разлика от повечето хора, които лесно ще бъдат разочаровани от хаоса, вие успявате да се справите с него. Животът ви дава тези предизвикателства, за да може да оцените големите неща, които ще ви се случат и изглежда почти сте стигнали до тях.

Коментирай
Свободно време