Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Лъвовете да бъдат предпазливи

15.01.2018г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата ще бъде сравнително спокойна. Ще можем да променим неща, които сме искали, а и да постигнем успехи. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Сравнително спокоен и доста благоприятен период. Енергетиката ви е стабилна, работоспособни сте и проницателни. В състояние сте да се справите с набелязаните задачи самостоятелно и да се възползвате от важни подробности, които за околните остават скрити. Ще имате възможност да коригирате и някои стари резултати, да ги адаптирате към текущите изисквания на средата. При разумно управление на финансите може да получите допълнителни приходи.

Телец

В началото на седмицата ще имате възможност самостоятелно да определяте ритъма на работа. Следвайте обичайната си програма и наблюдавайте обстановката около себе си. Колегите на моменти ще са доста припрени като поведение, но неефективни като работа. В спорните ситуации участвайте предимно предлагайки идеи. Намесвайте се само, ако ви помолят. Шефът ще забележи съдействието ви и ще го оцени високо.

Любовен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Близнаци

Професионалните задължения ще ви погълнат изцяло. Ще имате толкова много работа, че на моменти ще се движите на „автопилот“. Вие умеете да мислите гъвкаво и ще успеете да се „съберете“ във времето, с което разполагате. Не обявявайте публично, че сте свършили работата си „за норматив“, защото ще ви натоварят с допълнителни или ще ви прехвърлят чужди задачи. Въздържайте се от коментар, когато някой изтъква постиженията си в публична дискусия. Ще имате възможност да споделите мнението си само с шефа и да уговорите промяна на личните си условия на работа.

Рак

Ще се наложи да проведете важни разговори с роднини за уреждане на материален или финансов въпрос през тази седмица. Основната ви заслуга ще е, че ще успеете да разпределите помежду им по безспорен начин частите от цялото, които им се полага да получат. Изслушвайте ги спокойно, без критики и представяйте аргументите си безпристрастно. Разходите ви може да се окажат повече от предполагаемото, но скоро ще ги възстановите.

Коментирай