Свободно време

Каква личност сте според формата на пъпа

Разберете сега

20.01.2018г. / 06 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изумително е как тялото ни и формата на определени части от него могат да подсказват различни елементи от характера.

Формата на пъпа също може да издаде някои особености на личността.

Разберете каква е личността ви според формата на пъпа.

1. Изпъкнал пъп.

Изпъкналият пъп е показател за силна воля. Вие сте упорити и вярвате в мнението и усета си. Имате добра интуиция. Вярвате на аналитичните си способности и вземате решения след щателното им обмисляне. Харесва ви да сте център на внимание. Наясно сте със стойността си и не сте склонни да се подценявате.

Как да се обличате според формата на тялото?

Любовта за вас често се оказва проблем, защото ви отнема известно време да решите дали да подарите сърцето си. Не се влюбвате лесно, особено ако човекът не отговаря на вашите критерии. Щом го намерите обаче сте готови да му дадете всичко.

2. Кръгъл пъп.

Ако имате кръгъл и дълбок, приличащ на дупка пъп, то тогава вие сте оптимист. Вие сте човек, който дори в тъмнината вижда светлина. Хората с кръгъл пъп умеят да излизат от всяка трудна ситуация с усмивка. Вие сте добри комуникатори и общувате с позитивизъм, което прави отношенията ви с околните здрави и пълноценни. Освен това оптимизмът ви се отразява на хората, които все си намират причина да са край вас.

3. Стиснат пъп, по-широк в горната част.

Хората с такава форма на пъпа обикновено са родени без усложнения по нормален път. Те са притежатели на здрав разум. Сред основните им качества са енергичност, активност, способност да се веселят. Ако имате пъп с такава форма, вие сте личност, мотивирана да успява в живота. Имате невероятен ентусиазъм, който заразява околните. Всичко, което правите, ви води към успех без дори да се напъвате.

Свързани статии

4. Сплеснат пъп.

Ако имате такъв пъп вероятно сте човек, който може да пази тайни до гроб. Вие усещате веднага нагласите на хората около себе си, знаете кой е на страната на тъмната сила и кой не. Не се доверявате на кого да е, защото имате невероятна интуиция. Околните ви мислят за скептик, но истината е, че сте свръхсензитивна личност.

Най-добрият грим според формата на очите

5. Пъп в Y-образна форма.

Тази форма на пъпа е сравнително по-рядка, но ако я притежавате, вие сте от хората, които остават зад кулисите, но вършат цялата работа. Независимо в коя сфера на живота се изявявате и работите, вие сте основен двигател. Вие не търсите слава, успехът е нещо много лично за вас. Вие сте човек, който околните може и да не познават добре, но личността ви може да им повлияе значително.

6. Пъп с почти запълнена форма.

Хора с такава форма на пъпа се характеризират с по-ниски нива на енергичност. Това е само на физическо ниво обаче. В ментален и емоционален план вие сте човек, който умело се справя с различни ситуации и решава така наречените „пъзели на живота“. Умеете да взимате решения сами и сте добри в даването на точните съвети.

Снимка: ia.meaww

Коментирай