Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Овен

Прочетете подробен хороскоп за новата година

15.01.2018г. / 14 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Влиянието на Слънцето и Марс провокират у Овните стремеж към движение и склонност към преувеличение. Овните ненавиждат скуката. Те повече чувстват, отколкото мислят. Много са великодушни. Обичат две неща – да правят подаръци и да дават заповеди.

Те са пълни с оригинални идеи и харесват всичко ново. Те са новатори и изобретатели, всичко правят по собствен начин, прокарват собствени пътища. Любопитството им може да стигне до нахалство. Носители са на първична необуздана енергия, нетърпеливи са, често не зачитат чувствата на другите и стават агресивни, ако им се месят в работите.

5 зодии, които ще са по-богати през 2018 година

Вижте какво да очакват представителите на зодия Овен през 2018-а година. Годишната прогноза е изготвена от астролог Петя Георгиева.

Предстоящата година ще е особено важна за представителите на този знак. И тя ще мине под едно-единствено мото: труд, труд и пак труд. Ще трябва да проявите много упоритост и старание, но няма да съжалявате, резултатите ще оправдаят очакванията ви. Освен това, нищо няма да се случва лесно или от първия път. Затрудненията ще са ако не на всяка крачка, то поне през една. И именно затова е желателно да заложите на присъщата си упоритост.

Събитията ще са динамични. Ще реализирате мечтите си, стига да овладеете емоциите. Вие сте по природа стремителни, непрекъснато бързате и на моменти от желание да тръгнете по дългия път забравяте да направите първата крачка.

Дайте предимство на мисълта, а не на чувствата и ще се радвате на сериозен напредък. Всичко ще е различно през тази година. От вас се очаква да прецените обективно какво искате, дали наистина ви е необходимо, какво ще се случи, ако не постигнете желанието си и да си вършите работата без излишна припряност.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте амбициозни, не е възможно винаги да сте първи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Овладейте стремежа си за превъзходство и забравете за неуспехите.

Как да покажете любовта си към жена от зодия Овен

Характеристики на зодия Овен:

Управляваща планета: Марс

Стихия: огън

Качество: кардинален

Щастливи числа: 4, 7, 9, 11

Подходящ цвят: малиново-розов, червен, златист, блестящи цветове

Камъни: елмаз, аквамарин, аметист, хелиотроп, лунен камък, изумруд

Цветя (растения): Глог, анемона, миризлив грах, теменужка, синчец, босилек

Метал: желязо, стомана

Талисман: чук, златно руно

Девиз: Аз съм

Късметлийски дни: петък, събота

Неблагоприятни дни: вторник, сряда

Подходяща държава: Англия, Германия, Дания, Сирия, Италия, Турция.

Коментирай
Здраве и красота