Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Лъв

Прочетете подробна прогноза за новата година

17.01.2018г. / 15 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Слънцето дава живот, топлина, светлина, съзнание, идеи, дисциплина, лъчисто величие. Човешкото съзнание е противоположно на студената лунна светлина. Лъвовете осъзнават социалната си роля и имат амбицията да я реализират. Те са огнено-страстни и никога не приемат второстепенна роля. Лъвът е център на вселената в собственото си съзнание. Той е лидер, благородник, протектор. Великодушен е и няма чувство за страх. Лъвът е верен, откровен и справедлив.

Най-големият му проблем е собствената му гордост. Тя му създава проблеми, създава му комплекси и го довежда до депресия. Лъвът трябва да е много добре подсигурен материално, за да се чувства достатъчно сигурен в себе си.

5 зодии, които са най-добри родители

Вижте какво очаква представителите на тази зодия през 2018-а година според прогнозата на астролог Петя Георгиева.

Ще има с какво да запомните тази година. Предстоят увлекателни приключения, активна дейност, важни решения, интересни запознанства. Ще можете да се възползвате от обстоятелствата такива, каквито са и да подреждате плановете си без чужда намеса.

Като се изключат дългосрочните проекти от вас зависи дали ще стартирате годината „начисто“ или по друг начин казано, дали ще забравите старите неуспехи, дали ще прекратите изчерпаните връзки, дали ще насочите енергията си в правилната посока.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Предпоставките за професионално израстване са налице, от вас зависи да ги използвате пълноценно. Постарайте се да съчетаете оптимално служебните задължения с личните. Не забравяйте близките и най-вече не лишавайте любимия човек от вниманието си.

Постиженията ви със сигурност ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка, а вие се опитайте да забележите навреме хората, които с радост биха ви „сложили прът в колелата“ (защото ще има и такива!) и да ги елиминирате от пътя си.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте чаровни не е възможно да се харесвате на всички. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да получавате критики. Свикнете с мисълта, че няма как да накарате целия свят да ви се възхищава.

Хранене и диета според зодията – Лъв

Характеристики на зодия Лъв:

Управляваща планета: Слънце

Стихия: огън

Качество: неподвижен

Щастливи числа: 1, 5, 9, 11

Подходящ цвят: червен, бриг, златист, пурпурен, черен

Камъни: кехлибар, елмаз, рубин, топаз, оникс, хризолит, есмералд

Цветя (растения): божур, невен, гладиола, хризантема

Метал: злато

Какво е детето зодия Лъв?

Талисман: лъв, орел, божа кравичка

Девиз: Аз искам

Късметлийски дни: неделя

Неблагоприятни дни: събота

Подходящи държави: Франция, Италия, Чехия.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )