Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Везните да внимават с финансите

22.01.2018г. / 14 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През тази седмица ще трябва да действаме по-организирано. Не са изключени конфликти и затруднения, но ще успеем да се справим с тях. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Едва ли ще успеете да реализирате всичките си замисли през тази седмица. Затрудненията ще са от обективен характер. Ако все пак сте достатъчно настоятелни и последователни ще получите очакваните резултати, макар и частично. Една от личните ви връзки се нуждае от промяна. Помислете дали отдавна не е изчерпала съдържанието си.

Телец

Няма да ви затрудни ежедневната работа, а отношенията с колегите. Един или няколко от тях непрекъснато ще създават някакви проблеми. Ако отдавна не сте посещавали родителите си, то време е да го направите. Необходимо ви е спокойствие, за да обмислите трезво причините за личните конфликти и да си изработите подходяща тактика.

Любовен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Близнаци

Текущите задачи ще са повече от обикновено и част от тях ще останат недовършени. Възможни са недоразумения с близките роднини, които ще ви отнемат доста време, сили и нерви. В крайна сметка нещата ще се подредят така, както сте си представяли и както сте им обяснили първоначално. С домашните и битови въпроси затруднения няма да имате.

Рак

Действайте обмислено и организирано. Въздържайте се от изблици на емоции и спонтанни критики, особено на работното място. Почти ежедневно ще има допълнителни ангажименти, при това спешни. Слушайте повече, говорете по-малко и не давайте повод за съмнения в коректността си. Внимавайте пред кого какво говорите.

Коментирай
Свободно време