Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Стрелец

Прочетете подробна прогноза за новата година

22.01.2018г. / 15 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелците са много различни. Между тях има хора с остър ум, добри оратори, решителни и дейни, но има и такива с ниско самочувствие. Може да срещнете много ерудирани и хуманни хора, а може и невероятни егоцентрици. Този знак е на крайностите. И независимо в коя крайност е вашият Стрелец, ще забележите, че той (както и всички останали) се старае да направи впечатление, да остави следа, да се усъвършенства.

Стрелците винаги постигат целите си, дори това да стане в по-напреднала възраст. Представителите на Стрелеца са зрели и завършени във физическо, социално и духовно отношение и винаги се стремят към качеството – навсякъде и във всичко.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Стрелец?

Прочетете какво очаква представителите на зодия Стрелец през 2018-а в хороскопа, изготвен от астролог Петя Георгиева.

През тази година ще докажете, че името на зодиакалния ви знак абсолютно съответства на същността ви като характер. Всичко, с което се захванете ще бъде нужно и важно. Ще са ясни не само целите ви, но и пътят за постигането им, който вие предварително ще сте „разчистили“. Няма съмнение, че ще напреднете в абсолютно всички сфери, към които се ориентирате.

На 08.11.2018 г. Юпитер, който е управляваща планета на вашия знак, ще навлезе в него и ще ви зареди с много творческа енергия. Ще се убедите в силата на собствения си потенциал. Предстоят ви поредица сериозни изменения на битовия и социален статус, от които не бива да се отказвате, макар че на моменти може да ви се сторят стресиращи.

Периодът ще е изключително благоприятен за необвързаните представители на вашия знак. Почти сигурно е, че най-после ще попаднат в ръцете на голямата любов, ще преживеят куп изненади и романтични мигове. 

Що се отнася до Стрелците, които вече имат постоянен партньор, към тях препоръката е покрай бизнеса и работата да не забравят любовта. Най-добрият начин да стимулирате връзката и да освежите чувствата е поне веднъж месечно да организирате пътешествие към непознати места в компанията на любимия човек. Преодолейте качествата, които ви пречат.

Колкото и да сте чаровни, не е възможно да предадете на всички авантюристичния си дух. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е част от идеите ви да бъдат отхвърлени. Свикнете с мисълта, че няма как животът ви да е приключение от начало до край.

20 отличителни черти на зодия Стрелец

Характеристики на зодия Стрелец:

Управляваща планета: Юпитер

Стихия: огън

Качество: подвижен

Щастливи числа: 3, 4, 9

Подходящ цвят: син, виолетов, сив, тъмнозелен

Камъни: аметист, сапфир, изумруд, ахат, топаз, хризолит

Цветя (растения): карамфил, нарцис, босилек

Метал: цинк

Талисман: саламандър, подкова

Девиз: Аз виждам

Късметлийски дни: четвъртък

Неблагоприятни дни: сряда

Подходящи държави: Португалия, Унгария, Испания, Хърватия.

Коментирай