Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Козирог

Прочетете подробна прогноза за новата година

23.01.2018г. / 14 24ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирогът е инстинктивен, умерен, сдържан, има изградена стабилна система за самосъхранение. Козирогът се грижи особено за това да изглежда привлекателен. Те не говорят за себе си, не се стараят да покажат очарованието си. Не се опитват да привлекат вниманието, остават в приглушена светлина.

Козирозите тихомълком се движат към върха – духовен и житейски. Издръжливостта е най-важната черта на Козирога. Те са хладнокръвни, справедливи, строги, работоспособни, самоотвержени, амбициозни и коректни.

20 отличителни черти на зодия Козирог

Прочетете каква е годишната прогноза за представителите на зодия Козирог, изработена от астролог Петя Георгиева.

Да започнем с това, че на 20.12.2017 г. в 7:00 ч. Сатурн, управляващата ви планета, навлезе във вашия знак. Достатъчно условие, за да твърдим, че ще има с какво да запомните 2018 г. Ще можете да демонстрирате всичките си таланти и умения. Ще сте по-работоспособни и по-организирани от обикновено, макар че когато става дума за представителите на знака Козирог човек би се запитал: ама то къде повече от това? Човешкият капацитет е безграничен, оказва се, че и още може!

Умението ви да се концентрирате над текущите цели и да разпределяте силите си правилно е „кошницата, в която ще събирате плодовете на труда си“. Умението ви да работите упорито и дисциплинирано е неоспоримо качество, но освен за работата, трябва да мислите и за себе си.

Организирайте почивката си така, че да възстановите тонуса, да зарадвате любимите си хора и да научите нещо ново и интересно. Едва ли ще се наложи да се справяте с непреодолими финансови проблеми дори и да сте решили да правите някакви скъпи покупки като движим или недвижим имот.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Козирог?

Бъдете внимателни и предпазливи по отношение на дългосрочните инвестиции. Избягвайте ги, ако за целта се налага да търсите банкови заеми. Романтичните преживявания зависят от желанието ви да съчетаете фантазия с инициатива. Изразявайте чувствата си откровено. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте рационални не е възможно винаги да контролирате емоциите. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е понякога да си изпуснете нервите. Свикнете с мисълта, че чувствата не пречат на професионалния ви напредък.

Защо жените Козирози са толкова специални?

Характеристики на зодия Козирог:

Управляваща планета: Сатурн

Стихия: земя

Качество: кардинален

Щастливи числа: 3, 5, 7, 8, 14

Подходящ цвят: черен, тъмнокафяв, син, лимоненожълт, тъмните тонове

Камъни: оникс, гранат, лазурит, кристал, лунен камък

Цветя (растения): бял карамфил, мак

Метал: олово

Талисман: черна котка, дяволче

Девиз: Аз действам

Късметлийски дни: вторник, събота

Неблагоприятни дни: понеделник, четвъртък

Подходящи държави: Индия, Македония, Мексико.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Пентаграм ( преди 6 години )
А защо не разработите хороскопи за истинските зодии ? Вие знаете ,че тези не са верни. Аз се интересувам от моята зодия - Змиеносец.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време