Свободно време

Поли Генова с миниконцерт в самолет на България Ер

Пътниците силно аплодираха изпълнението

23.01.2018г. / 14 47ч.
Михаела Лазарова
Поли Генова

Поли Генова

С безпрецедентно изпълнение на живо в небето вчера двама от треньорите на „Гласът на България“ Поли Генова и Иван Лечев изненадаха пътниците на България Ер по време на два от редовните полета София-Варна-София.

С този нетрадиционен концерт на 8000 м надморска височина треньорите обявиха старта на новия сезон на музикалното риалити първо пред пасажерите на националния превозвач и загатнаха за изненадите, които предстоят в петия сезон на предаването.

Малко след излитането на самолета от София към Варна Поли Генова неочаквано приветства пътниците по аудиоуредбата, с което предизвика първи бурни реакции. Следващата изненада бе появата на рок легендата Иван Лечев, който засвири на китарата си зад завесата в предната част на самолета.

С емоции, нажежени до червено, пътниците силно аплодираха двамата треньори, които застанаха един до друг в началото на пътеката. Поли Генова запя на живо песента „Да започнем отначало“, докато емблематичният музикант ѝ акомпанираше на китара. Изпълнението предизвика овации, песни и почти турбулентно настроение сред пътниците в два различни самолета, които през цялото време снимаха с телефони и фотоапарати.

Живо изпълнение на борда на самолет на 8000 м надморска височина досега не е правено у нас и предизвика искрена радост, позитивни емоции и добро настроение на борда. След първоначалната изненада пътниците запяха заедно с двамата треньори на „Гласът на България“, а накрая се снимаха с тях и получиха автографи за спомен.

„Беше уникално, пътуването ни се разведри“, „Толкова е приятно да ти се случи нещо интересно по време на полет“, бяха само част от коментарите на пътниците.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Рени ( преди 6 години )
Много харесвам Поли Генова. Завиждам на пътниците на този полет, страхотна изненада са имали и предполагам много приятно пътуване!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар