Свободно време

Включете се в играта „Подари театър“

Театър „София“ вече предлага и подаръчни ваучери за любителите на изкуството

06.03.2018г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Включете се в играта „Подари театър“

Наближава един от най-прекрасните празници в годината – 8 март. Тъй като всеки празник заслужава да бъде отбелязан със специално събитие, Az-jenata.bg и Театър „София“ ви канят да се включите в играта „Подари театър“, в която трима читатели ще си спечелят 3 ваучера за театър.

Един от най-хубавите подаръци е споделено преживяване, нали?

Ако искате да споделите театралното преживяване с приятелка – чудесен избор е „Тирамису“ от Йоанна Овшанко и сладко-горчивите истории на седем красиви, успешни и самоуверени жени. В компанията на любимия си човек можете да се забавлявате с „Алонсо“ от Щефан Фьогел или двете американски комедии „Олд Сейбрук“ от Уди Алън и „Последният страстен любовник“ от Нийл Саймън. Всички постановки от репертоара на Театър „София“ можете да разгледате тук.

За да имате шанс да си спечелите ваучер трябва да отговорите вярно на анкетата и да се регистрирате. Играта стартира на 22.02 и ще приключи на 7.03. На 8.03.2018г на томболен принцип от всички вярно отговорили читатели ще изтеглим трима, които в компанията на любим човек ще могат да гледат някои от чудесните постановки на Театър „София“.

*Наградата ваучер „Подари театър“ важи за двама за постановка по избор от репертоара на Театър „София“. Срок на валидност: до края на този театрален сезон – юни 2018 г.

*Служители на Investor Media Group и техни близки нямат право да участват в играта.

Желаем Ви успех!

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQYYZc-uzzgzpzk8rza4cZE-hvulXG8dRzSjezJzBhlBruUQ/viewform?embedded=true" width="640" height="1200" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>

Коментирай