Свободно време

Севинч Ибрахим за Филип Аврамов: Лудичък е

Двойката разказва за пръв път как се е зародила любовта им

20.02.2018г. / 15 43ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Преди обед".

Снимка: "Преди обед".

Филип Аврамов и съпругата му Севинч Ибрахим гостуваха за пръв път заедно в предаването „Преди обед“ по bTV, в което разказаха за началото на своята любов.

Известният актьор призна, че не всеки ден успява да гледа сериала „Скъпи наследници“, който е актуален в момента, но съпругата му и малката му дъщеря, която много се радва, когато вижда баща си на екрана, следят сериите.

Филип е добър във всичко, което прави. Аз съм най-големият му фен, а дъщеря ни реагира много добре, когато го гледа, което е добър знак“, разказа Севинч, която е певица и медицинска сестра.

Двамата се запознават във Варна, на място, където Филип практикува любимото си хоби – риболов. Запознават ги общи приятели.

Филип е доста лудичък. Впечатли ме с чувството си за хумор, с това, че е позитивен. Станахме приятели, беше ми интересен като човек. Неговият образ на екран е малко по-различен от този в живота. Филип е красива душа. Има много хубав усет за живота и е фин човек. Споделихме много красиви моменти заедно, които дотогава не ми се бяха случвали“, разказа историята на запознанството им Севинч.

Двамата не се влюбват веднага. Това се случва около 2 месеца след запознанството им.

„Заради радостта от общуването ни и защото не искахме нищо от другия. Това ни сближи“, признава Филип.

Първо у него се поражда предчувствие, че двамата чакат дете и съветва Севинч да си направи тест за бременност. Тя признава, че за нея всичко е било по-скоро на шега, а добрата новина разбира по време на нощно дежурство в „Пирогов“. По това време двамата вече работят заедно по представлението „Бог Рок“. Бременността ѝ минава на сцената, в репетиции по спектакъла, където тя изявява таланта си на певица.

Днес двамата отглеждат дъщеря си, строят семейната си къща, а Филип всеотдайно се грижи и за голямата си дъщеря – Рая. С бившата си съпруга – актрисата Милена Аврамова, която също играе в „Скъпи наследници“ в ролята на Христина, успяват да запазят нормални отношения.

Аз нямам проблеми, тя също. Гледаме всичко да е балансирано. Имахме период на търкане и наместване. В тези ситуации хората са изнервени, но засега успяваме да спазим добрия тон. Детето винаги изисква грижи, а с един родител е по-сложно. С голямата ми дъщеря Рая се виждаме през ден, понякога и всеки ден“, споделя Филип.

Коментирай