Свободно време

Бербатов и Миро са най-елегантните българи

11.12.2009г. / 00 15ч.
Аз жената
Бербатов и Миро са най-елегантните българи

Най-елегантните българи за 2009г. са приятелката на премиера Бойко Борисов - Цветелина Бориславова, актрисата Диана Любенова, Юлияна Дончева, Димитър Бербатов и Миро. Това решиха читателите на електронното списание „Fashion Lifestyle Magazine", гласувайки в неговата класация.

Футболната звезда Димитър Бербатов се радва на поредната си награда, след като миналата седмица получи признанието "Мъж на годината". Играчът на "Манчестър Юнайтед" неотдавна стана горд татко на прекрасно момиченце – Деа.

Освен гласуването на читателите, експертна комисия от 30 водещи фешън и лайфстайл журналисти също помогна за избора на най-елегантни българи за годината.

Церемонията за връчването на наградите и коктейлът ще се състоят на 15 декември (вторник) в 12.00 часа в Парк хотел „Витоша”.

  

Две от победителките в конкурса - Юлияна Дончева и Диана Любенова.

Главният редактор на електронното списание проф. Любомир Стойков сподели за класацията: „Резултатите от виртуалното гласуване на нашите читатели в Интернет, както и компетентните мнения на медийната експертна  комисия по мода и стил на живот ни най-малко не ме учудват. Удовлетворен съм, че има голямо развитие на критериите за изискан стил, професионализъм, култура и добра репутация. Още повече се засилва убеждението ми, че конкурсът „БГ модна икона 2009” ще допринесе за адекватната публична оценка на оригиналните прояви на красотата и елегантността и заедно с това ще бъде надеждна бариера срещу кича, вулгарния вкус и неподходящата външност”.

* * *
Феерия от цветове в колекцията на Виргиния Здравкова
Да посрещнем Коледа и Нова година в най-разкошния си външен вид


Коментирай