Свободно време

“Вълча нежност” – Стеф Пени

23.02.2010г. / 10 53ч.
Аз жената
“Вълча нежност” – Стеф Пени

Бестселър, преведен на повече от 30 езика, романът на Стеф Пени “Вълча нежност” е удостоен с наградата “Коста Бук” за 2006 г. Второ по значимост литературно отличие след “Букър”, “Коста Бук” е една от най-престижните и популярни литературни награди в Англия и отличава най-добрите книги на годината, създадени от писатели, живеещи в Обединеното кралство и Ирландия.

Малко заселническо градче през зимата на 1867 година в девствения канадски лес. Брутално убийство, в което може да са замесени бизнес интриги или политически интереси поради археологически древноиндиански артефакт и вълнуващите опити за дешифрирането му, а може би дори любов, понякога странна, но винаги силна и безпощадно изгаряща. В търсене на истината една жена ще срещне многолика галерия от личности – от изпаднал чаровен авантюрист и суров индианец със злодейско лице до маниакален манипулатор, за когото човешкият живот няма стойност. Някои от тях ще искат да разкрият престъплението, а други – единствено да се възползват от него.
Издателство “Четмо”
Корична цена: 19 лв.

* * *

“Мъртви в Далас” – Шарлейн Харис

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Четмовец ( преди 11 години )
Хей, хора, вие къде живеете и на кого продавате книги? Тия пари не са ли малко така в повече за една книга, па била тя и кримка?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар