Меню

Запечена паста с пиле и бекон

29 октомври 2016 | 13:00 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
400 г къса паста
350 г крема сирене
150 мл течна сметана
5-6 люти мариновани чушки
300 г печено или сварено пилешко месо
100 г бекон
2 скилидки стрит чесън
200 г сирене чедър
100 г настърган пармезан
50 г хлебни трохи
сол, ако е необходимо
45 мин.

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата, прецедете я и я сложете в тава с незалепващо покритие. В купа смесете крема сиренето, заедно със сметаната, сиренето, нарязаните пиле, бекон, чушки, чесън. Разбъркайте всичко много добре и го изсипете при пастата.

Отново разбъркайте добре и поръсете с пармезана и хлебните трохи. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 15 минути.

Снимка: Facebook

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай