Меню

Печени спагети с бекон и кашкавал

7 май 2017 | 09:29 | Илияна Николова
5 от 5 гласа
Добави в любими
1 пакет спагети

1 консерва белени домати

300 г бекон или шунка

2 стръка пресен босилек

400 г кашкавал

1 щипка сол

1щипка черен пипер

2 скилидки чесън
60 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Сварете спагетите в подсолена вода, така че да останат алденте. Нарежете бекона на кубчета, кашкавала настържете. Намачкайте чесъна и след това го нарежете на ситно. Нарежете доматите от консервата на кубчета.

Поставете спагетите заедно с останалите продукти (без кашкавала) в намазнена тава за печене. Печете на 250 градуса за около 20-30 минути. Извадете спагетите от фурната и обилно поръсете с кашкавала. Върнете обратно, докато хване златиста коричка.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай