Майчинство

5 звездни съвета как да възпитаме супер дете

Демокрация и здравословен живот – как звездните майки отглеждат децата си

11.01.2013г. / 14 46ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Без значение, че са на върха на славата и под фокуса на прожекторите, светските звезди са също така любящи и отговорни майки. Ето 5 примера как известни актриси и модели възпитават децата си.

Ранно развитие – съвет от Кети Холмс
Въпреки раздялата си с Том Круз те все още решават заедно въпросите около възпитанието на дъщеря си. От най-ранна възраст момиченцето изучава няколко чужди езика, посещава художествено студио, балетни курсове и школа по актьорско майсторство. И двамата не смятат, че ограбват детството й, а тъкмо напротив – откриват пред нея нови възможности за развитие.

Свързани статии

Максимум демокрация – съвет от Анджелина Джоли

Актрисата счита, че методите й на възпитание са много демократични. Например мама Аджи позволява на децата си сами да избират какви дрехи да си купят. Дори да не е съвсем съгласна с тях, тя не се опитва да им влияе на вкуса.

Семейната почивка – съвет от Дженифър Гарнър

Актрисата често се разхожда заедно с двете си дъщери – в парка, на кафе, на разходка с кучетата, на пазар по магазините.

Право на грешки – съвет от Анджелина Джоли

„Направил си грешка – поправи я!“. Това е ръководен принцип в семейството на Джоли и Пит. Те не се карат на децата си, когато са направили някоя беля у дома. Най-важното е на всеки да се даде шанс да поправи стореното.

Здравословно хранене – съвет от Хайди Клум

Световноизвестният модел дава личен пример на децата си за здравословно хранене. Храната трябва да бъде полезна и вкусна, а заниманията със спорт са много по-яки от компютърните игри.

Коментирай