Майчинство

Уникални бебешки фотографии (галерия)

Правят спомените живи

31.01.2014г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thebonniedays.blogspot.com

Снимка: thebonniedays.blogspot.com

С появата на бебето започват не само грижите около него, но и безброй много снимки и клипчета, с които документираме много дни от живота му. С помощта на новите технологични решения можем да създадем невероятни фотографии. Защо бебешките снимки са толкова важни?

Вашият мозък обработва информацията, включително спомените и идеите докато спите. Проблемът е, че щом се появи бебето, сънят ви ще бъде много по-малко като часове. Така първата годинка сякаш се забравя най-лесно от родителите и след време те трудно си припомнят колко мънички са били техните вече пораснали бебета.

Първите фотографии запазват тези скъпи моменти и ако вложите малко въображение в тях, те ще се превърнат в истинско изкуство, с което може да украсите дома си или детската стая. Все повече семейства се доверяват на опитни фотографи, които да заснемат общи снимки с бебетата им или да създадат снимки с подобни весели истории. Снимките не само предизвикват усмивки. Купете няколко красиви рамки, съобразени с интериора в дома ви и направете стена с тях. Така не само ще им се радвате, но и ще създадете повече уют в дома си.

Свързани статии

Тези фотографии са дело на Linda Skoog Torncrantz . Първоначално тя започва с една снимка на новородената си дъщеричка, но заснемането на различни бебешки истории и се струва забавно и красиво и тя създава поредица от фотографии наречена „The Bonnie Days“.

Използва почти всякакви подръчни материали, дрешки и детски костюмчета и други, с които пресъздава различни сцени от познати детски приказки или ситуации от ежедневието. В галерията ни може да разгледате още весели бебешки снимки. Откраднете си идея и снимайте и вашето бебе за спомен.

Снимка: thebonniedays.blogspot.com

Коментирай