Майчинство

Стройна фигура след раждането – възможно е! (видео)

Възхитителната фитнес рутина на една майка с помощта на децата й

06.03.2015г. / 09 45ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram staystrongmummy

Снимка: Instagram staystrongmummy

Всички майки се оплакват от наднорменото тегло по време на бременността. След раждането свалянето на килограми е едно от най-трудните предизвикателства за всяка жена, особено ако теглото е дошло твърде в повече.

Една майка от Куинсланд, Австралия обаче доказва, че няма невъзможни неща! Тя демонстрира как поддържането на стройна и изваяна фигура може да се постигне лесно и забавно като детска игра!

Кимбърли Уелман е истински феномен. Тя стана хит в социалните мрежи с демонстрацията си на пълна дисциплина във физическата култура и същевременно абсолютна всеотдайност като майка.

Кимбърли тренира ежедневно с помощта на мъничетата си. Тя е горда майка на три деца, две от които близначета. В личния си блог майката-героиня споделя за дългите безсънни нощи, в които всяко от дечицата й е имало нужда от внимание и родителска ласка.

Свързани статии

Въпреки безсънните предизвикателства, Кимбърли успява да поддържа добра форма и то с помощта на децата си. Във видеото ще се убедите, че една жена може да изглежда добре, дори когато е родила три деца в рамките на 19 месеца.

Не ви трябват специални фитнес съоръжения, не ви трябва дори специално отредено свободно време за упражнения, когато можете да използвате тежестта на мъничетата си.

„Когато мама прави упражнения, децата просто искат да се присъединят!“, споделя красивата майка.

Уелман вече има повече от 14 000 последователи в Instagram, които не могат да се наситят на възхитителната фитнес рутина на неуморната майка.

Почерпете вдъхновение от тази майка за пример!

Коментирай
Свободно време