Майчинство

Какво е детето от зодия Водолей?

Палаво и умно, наричат го Айнщайн на зодиака

24.03.2017г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

То е изобретателно, понякога мързеливо и доста често палаво. Ако вашето дете е родено или се очаква да се появи под знака на зодия Водолей, вижте какво ви очаква.

Бебетата, родени под този знак, са Айнщайн на зодиака. Важно е от ранна детска възраст да започнете със занимателните активности, но също така е от значение отрано да общуват и с връстници.

Още от мига на появата им ще разберете колко ексцентрични и нестандартни са те. Когато проговорят ще ви изненадат със своите коментари и въпроси, а вие само се пригответе за едно забавно шоу с тях.

Обичат лудориите, обичат да отстояват правата си. За да насърчите чувството им за хуманност и отборен дух е препоръчително да ги запишете от ранна детска възраст на спорт, да участват в обществени прояви, които са подходящи и за деца и т. н.

Детето Водолей обича да се конкурира и в областта на спорта може да постигне много успехи. Научна фантастика, магически трикове, експерименти, наука, роботика, математика... Всичко това може да привлече интереса на малките представители на зодията.

Да създават изобретения или да проявяват гениалност в някоя компютърна игра не е никак случайно, тъй като тези деца са много будни. За да се насърчат и развият уменията им те ще се нуждаят от вашата подкрепа, но и от свобода.

Хубаво е да растат заедно с домашен любимец. Знакът Водолей има уникална връзка с пернати и четириноги приятели.

Свързани статии

Детето ви ще стане или много известна личност, или нестандартен гений, но всичко зависи и от вашите усилия като родител.

Разговаряйте с него като с възрастен, а не като с бебе. Определете си правила, които стриктно прилагайте. Намерете точния тон за комуникация и винаги им посочвайте къде грешат, но не така, че да мачкате самочувствието им. Малките водолеи могат да бъдат големи бунтари, ето защо са ви нужни правила.

 

Коментирай
Свободно време