Меню

Козунак с течен шоколад

11 октомври 2016 | 16:05 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 продълговат козунак
1 бурканче течен шоколад
50 г масло
2 супени лъжици захар
1/2 чаена лъжичка канела
25 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Нарежете козунака, но не прокарвайте ножа до края. Издълбайте го в средата, и го прехвърлете в тавичка за печене. Сложете в издълбаната част течен шоколад. Останалата част от козунака намажете с разтопено масло и поръсете със захар, в която сте сложили и малко канела.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. След това отчупете едно парче от козунака и го потопете в шоколада. Сервирайте на близки и приятели.

Снимки и идея: Facebook Twisted

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай