Меню

Бъркани яйца с лук и домати

24 февруари 2016 | 10:15 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
бучка масло
1 малка глава червен лук или 2 стръка пресен
1 скилидка чесън
100 г нарязани чери домати
2-3 яйца
черен пипер
пармезан за поръсване
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Разтопете маслото в тиган и задушете в него нарязаните лук и чесън. След това добавете доматите. Бъркайте 2-3 минути и добавете предварително разбитите яйца. Овкусете с черен пипер. Малко преди да махнете яйцата от котлона може да ги поръсите с фино настърган пармезан.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай