Меню

Панирано пикантно авокадо

25 април 2016 | 11:50 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 броя авокадо
4 яйца
1 чаша брашно
½ чаша галета
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
1 щипка лют червен пипер
20 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Авокадото трябва да е добре узряло. Обелете го и го нарежете на полумесеци. За панировката трябва да приготвите 3 чинии. В едната поставете брашното, в другата галетата, смесена с черния и червения пипер, а в третата – разбитите със солта яйца.

Всяко резенче авокадо първо натопявайте в брашното, след това в яйцата и накрая в галетата. Можете да ги изпържите в сгорещена мазнина на маслена баня или да ги подредите върху хартия за печене в тавичка. Изборът е ваш.

Снимка: YouTube

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай