Меню

Пирог с пилешко месо и сирене

12 ноември 2016 | 11:50 | Михаела Лазарова
4 от 2 гласа
Добави в любими
300 г пилешко филе
100 г брашно
2 яйца
150 г кисело мляко
50 г сирене
1/2 чаена лъжичка бакпулвер
подправки на вкус - черен пипер, риган
60 мин.

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на малки парченца и настържете сиренето. В купа разбийте яйцата, киселото мляко, подправките и бакпулвера. След това прибавете и брашното. След като се получи гладка смес, може да сложите месото и сиренето и отново да разбъркате, но с помощта на лъжица.

Печете в намазнена и набрашнена тавичка, в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30-40 минути.

Снимка: Istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай