Козметика и грим

Пределна гладкост, за да не криете каквото и да било

10.05.2010г. / 10 37ч.
Аз жената
Пределна гладкост, за да не криете каквото и да било

Затворете очите си. Само за пет минути. И си представете, че не сте на работа или в дома си. Представете си, че сте на път. Тръгвате към непозната територия, където насоките и познанията изчезват в момента, в който напускате границите на познатата ви територия. Ще наричаме мястото, в което се намирате, “нейната земя”. Всяка жена иска да бъде там, където ежедневието и подготовката за ваканцията са зад гърба й и единственото, което я очаква е почивката.

Всяка жена като вас си мечтае за момента, в който след изтощителна подготовка за лятната си почивка тя най-накрая е прекрачила прага. Според средностатистически изследвания, летовниците прекарват около 24 часа само в подготовка за своята ваканция. Някой може да нарече това пълна загуба на време, но тъй като вие вече сте в “нейната земя” вие не се чувствате по този начин. Подготовката на кожата е жизненоважна. Маникюр, педикюр, ексфолация и хидратация. Епилация. Списъкът е безкраен, но пък резултатът – гладка копринена кожа, е безценен.

Какво ще кажете ако можете да имате поне един верен помагач за тези процедури? Съюзник, който не ви причинява болка, чието присъствие се усеща дълго след като веселбата е приключила, и който идва на помощ и при най-миниатюрните проблеми. И е винаги до вас.

Но вие вече сте в “нейната земя”. Докато слушате бръмченето на самолетния двигател, влаковите релси или мотора на колата, си се представете вече на плажа. Чисто белите пясъци, кристално синята вода и прекрасното слънце, цялостно ви пренасят в същинско удоволствие. Вие просто си лежите, наслаждавайки се на приятен летен коктейл и своето собствено съвършенство. Най-вероятно няма друго място, на което бихте предпочела да бъдете. И точно това усещане е неоценимо.
7 – Braun Silk-epil 7 Xpressive.
40 – Close-Contact Technology, технология за близък контакт, която се състои от 40 уникално поставени и контролирани пинцети.
0,5 – Изключително близък контакт с кожата, така че дори и косъмчета с размера на песъчинка (0,5mm) могат да бъдат премахнати напълно ефективно.
Епилаторът на BRAUN Silk-epil Xpressive може да премахва косъмчета къси колкото песъчинка благодарение на специалната технология за непосредствен допир с кожата Close-Contact Technology. Така ти и твоите крака можете да се наслаждавате на пределна гладкост, така че няма нищо, което да скриете. Пясъкът наистина принадлежи само на плажа.

* * *

Епилатори – тема от форума
За и против обезкосмяването – тема от форума
Бразилската епилация

Коментирай