Козметика и грим

Червило с вкус на шоколад – нов хит!

14.09.2010г. / 09 50ч.
Аз жената
Червило с вкус на шоколад – нов хит!

Козметичната индустрия днес е толкова напреднала - кремове изглаждат бръчки, други кремове пък уголемяват устни с колагенов ефект, спирали удължават магически миглите ни като на принцеси и остават, разбира се, незаменимите червила и гланцове. Днес може да ги намерим във всеки козметичен магазин - различни марки, цветове, ефекти и вкусове.

Най-големият хит на козметичния пазар в момента е именно червилото със специален вкус. А какво по-прекрасно може да има от ярко червило с вкус на любимия шоколад? Производителят на шоколад Доминик Персон решил да сътвори червило с вкус на сладкото изкушение. Слагайки си от това червило, не само ще имате прекрасен цвят на устните, но и любимият няма да се сърди, че ще ви целува гримирана. Напротив, ще обожава вкусът ви, защото той ще е безумно сладък и неустоим.

Този козметичен хит Доминик създава съвместно с Давид ван Туренхут. Двамата заедно правят и шоколадови бижута. Тяхната колекция от бижута има специална топлинна защита, тъй като този вид накити могат лесно да се разтопят. Бижуто, като се съди по всичко е "красиво и вкусно", може да се носи на температура до 25 градуса. Давид ван Турнхут декорира парчетата "шоколадови бижута" с диаманти. За подобно декориране не е необходимо много време, но при всички случаи са необходими много пари, споделя авторът на бижутата.

* * *

Няколко трика за секси устни
Тенденции в грима за Есен 2010
Шоколад и чай ни подмладяват
Как да се гримираме?

Коментирай