Свободно време

"Стъклен дом" вече и на книга

24.09.2010г. / 13 45ч.
Аз жената
"Стъклен дом" вече и на книга

От днес по книжарниците може да намерите книгата  "Стъклен дом". Романът е по сценария на сериала и е написан от автора Ваня Щерева. Това е съвместен проект на bTV, изпълнителния продуцент „Камера” и издателство «Сиела».

Героите са представени със собствените си мисли и разсъждения, а историите в книгата са по-задълбочени и са втори прочит на ситуациите и сюжета. Различни, непоказвани досега факти от биографиите на героите също могат да бъдат открити в романа.
 
На 26 септември, неделя, в деня на премиерата на втория сезон на "Стъклен дом" - Време за истина, любими актьори от сериала ще раздават автографи от :

11: 00 до 13:00 ч. в Тhe Мall (Carrefour) – Ваня Щерева
13:00 до 14:00 ч. в четири столични книжарници – «Хелокон» на бул. «Патриарх Евтимий” 68 – Явор Бахаров и Лузиа Григорова,
 “Пингвините” в подлеза на Софийския университет - Яна Маринова и Радина Кърджилова, както и в книжарници «Сиела» в City Center Sofiaна бул. „Арсеналски” 2– Елена Петрова и Бойко Кръстанов и в Маll of Sofiaна бул. „Ал. Стамболийски” 101– Ваня Щерева, Краси Ранков и Стефка Янорова.

Вчера един от най-големите световни букмейкъри пусна залог, касаещ бъдещото развитие на съдбите на героите. Залогът е за това „Кой от героите ще бъде целунат от Боряна до края на епизод 10?” Зрителите могат да избират между Камен и Димитър, както и между вариантите никой от тях да не заслужи  нейното вниманието или пък двамата да успеят да му се порадват. В интерес на точността букмейкърът уточнява, че се зачитат единствено целувки по устните. 


***
Сериалът "Листопад" продължава и през септември
Месец на британската култура в Столична библиотека
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
denica ( преди 11 години )
izkam da q pro4eta i6te q pro4eta!! az mn haresvam seriala ismqtam4e i knigata6te mi haresa :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар