Интимно

Колко секс партньори са твърде много?

04.05.2011г. / 16 01ч.
Аз жената
Колко секс партньори са твърде много?

Някои хора предпочитат на всяка цена да запазят в тайна с колко души са спали. Други пък не се притесняват да кажат и то на висок глас. Когато започнете нова връзка, въпросът за предишните любовници винаги се появява.

Ако партньорът ви пита, защото е загрижен за здравето си е разбираемо, но все пак конкретната бройка няма чак такова значение. Освен това докато обсъждате бройките си измествате фокуса от вас двамата върху миналите партньори и неудобните за споделяне секс лудории.

Все пак ако новият човек в живота ви настоява да знае колко точно са били другите, попитайте го защо всъщност иска да разбере това. Възможно е да иска да знае дали сте практикували безопасен секс, дали предпочитате дълги или къси връзки. Отговорите на въпроси от този тип ще помогнат и на двама ви да разберете на какъв етап са вашите отношения и дали мислите за сериозна връзка.

Според Чарли Емери, автор на книгата „Слава Богу, че го заряза“ е добре да не прекалявате с честността, въпреки че тя ще ви накара да се чувствате по-спокойни. Истината с повечко детайли може да нарани любимия ви и той да не може да го превъзмогне.

По-важно е какви са общите ви цели и мечти, а не колко любовници сте имали. Магическо число не съществува. Но за по-голяма акуратност използвайте следната формула – когато мъжът каже определено число разделете на 3, това е реалния брой жени, с които е бил. А когато жената каже своето число – умножете го по 3.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
карима ( преди 11 години )
Напротив, толкова много мъже имат правило да отбягват темата за броя, ако си имат нова приятелка... и го правят успешно с години... един човек ми е казвал - защо искаш да знаеш, какво общо има това с нас сега, питай ме каквото искаш да разбереш, но не ме питай за бройката или кои точно са били другите.... тогава много се ядосвах, "че на това доверие ли му се казва, как така няма да ми каже... бла бла" , но беше прав - нямаше нищо общо с нас... и не ме нарани като пазеше тайната си. Да пазиш миналото си за себе си (или поне детайлите) е напълно нормално и понякога наистина по-добре за човека до теб.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Размислете и после б ( преди 11 години )
Лично аз ще се срамувам , ако жена ми е като прохода Шипка- кой ли не е минавал през него. Та ,ако смята да лъже- всеки сам си решава какво ще става като разбере.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Светослав ( преди 11 години )
На "моя" език това ми звучи като:"Е**** се, после лъжете, премълчавайте истината и се молете той да не разбере, ако искате да имате стабилна връзка."Звучи абсурдно, честно казано.Успех, все пак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар