Семейство

Какви мъже не стават за брак?

14.11.2011г. / 00 12ч.
Аз жената
Какви мъже не стават за брак?

Всяка жена мечтае за идеалния мъж, с който да създаде деца и да остарее. Понякога обаче сляпата неделя кара по-емоционалните дами да бързат към олтара. Не правете тази грешка и дайте време на връзката си и на възлюбения да прояви истинския си характер. Годеж или поне година преди сключването на брака е един от съветите на австралийският католически свещеник Пат Конър, съобщава Dnes.bg. Той води предбрачни курсове за двойки и е автор на книгата „За кого не бива да се жениш“:

1. Мамино синче
Мъж, който не е в състояние сам да взима решения, разговаря повече с майка си, отколкото с партньорката си и очаква жената да се грижи за него също като майка му.

\n

2. Мъж, който не се оправя с парите
Независимо дали заплатата му е малка или не умее да си подрежда приоритетите, такъв мъж е голямо бреме за брака, който лесно може да се разпадне заради скандали за пари, казва Конър.

\n

3. Мъж, който няма приятели
Конър казва, че не е важен броят приятели. Но ако мъжът няма нито един приятел, то това често говори за себичния му характер и странния му нрав, а това няма да се отрази добре на брака.

\n

4. Мъж, който ви унижава публично
Не са важни поводът и поведението, а чувството на обида и унижение. Това означава, че този мъж губи самоконтрол и за него е по-важно просто да излее гнева си, а не как се отнася към вас.

\n

5. Мъж, който се държи отвратително с други
Независимо дали е спрямо сервитьор, пазач на паркинг или касиер – безобразното и арогантно поведение издават истинския характер на мъжа, който той скрива от жената, но с времето със сигурност ще си проличи.

\n

6. Мъж, който не може да се шегува сам със себе си
Подобно поведение разкрива несигурност и комплекси и не е добра основа за създаване на връзка. Според Конър то разкрива и липса на самокритичност и голяма доза критичност към останалите.

\n

7. Мъж, който никога не се противопоставя
Ако мъжът ви одобрява всяка ваша постъпка и каприз, това може да е добре в началото, но много бързо ще ви писне. Това разкрива липса на характер и ще бъде пречка в брака, тъй като партньорите трябва взаимно да се коригират, пише на сайта си хърватският вестник „24 сата“.

Прочетете още:

Коментирай