За дома

Дари коледна топлина с чаша ароматен чай

06.12.2011г. / 08 50ч.
Вергиния Генова
Дари коледна топлина с чаша ароматен чай

Коледното време идва с коледните аромати и коледно настроение.
Предлагам ви идея за един малък жест, чрез който да предизвикате коледната магия и да зарадвате някого.
Приготвяте топла вода и потапяте вълшебното пакетче чай, като предварително на етикетчето, което виси извън чашата сте залепили своето лично послание: изрязана Коледна елхичка, еленче или звездичка с някакво мило послание. Децата определено ще се впечатлят от тази идея и чаят ще им се услади повече, но предполагам, че с подходящо послание може да зарадвате и любимия или пък да получите възхищението на колегите си.
За още по-оригинално може да завържете канелена пръчица, малко парченце елхова клонка посипана с брокат или миниатюрно коледно сувенирче.
Предколедното гости с коледни сладки и чай ще е по-весело и по-празнично. Може да напишете някакво мило послание за всеки или пък да мушнете свитъче с новогодишно късметче.
Червено сърце или каквото друго измислите, което да изразява вашите чувства към въпросния човек, за когото сте приготвили топлата напитка.
Определено ще го учудите, зарадвате и впечатлите.
Идеята може да прилагате не само на Коледа, но и на Великден, на Деня на влюбените или винаги когато ви се прииска да направите малък жест от любов към някого, да го зарадвате, изненадате, окуражите или просто да му кажете: „обичам те“ или „благодаря“.

Прочетете още:

Коментирай