Мода

Огненочервен маникюр стилет за празниците

12.12.2011г. / 19 02ч.
Ивет Лолова
Огненочервен маникюр стилет за празниците

За идващите коледни и новогодишни празници всяка жена иска да изглежда забележително. С огненочервен маникюр стилет и с червено червило вие ще сте звездата на вечерта. Условието е маникюрът да е направен перфектно, защото при такъв цвят и дължина всички грешки ще си личат.

\n

Роден от украинските маникюристи, стилетът се радва вече няколко години на завидна популярност и у нас. Не се заблуждавайте от снимката – това е един наистина екстравагантен маникюр с голяма дължина. Същата остра форма може да се приложи и при по-къси нокти.

Независимо, че тази есен и зима е модерен тъмният маникюр – графитено, тъмно синьо, тъмно червено – при специални случаи трябва да блеснете с нещо различно.

Този маникюр не е подходящ за дами над 45-50 години, ако кожата на ръцете им не е в добро състояние – гладка и без петънца. В противен случай той ще привлече ненужно вниманието към несъвършенствата на ръцете.

На снимката: перфектният маникюр стилет на ръцете на Анастасия Кръстева – член на журито в 6-тия национален конкурс по ноктопластика, провел се на 20 ноември в рамките на Арена Професионал.

Прочетете още:

Коментирай