Свободно време

Коя е най-любимата любовна песен?

24.01.2012г. / 15 02ч.
Аз жената
Коя е най-любимата любовна песен?

След няколко седмици е празникът на любовта – Св. Валентин. В дните преди 14 февруари, Радио Меджик ФМ ще се настрои на честотите на Любовта. Медията кани своите слушатели да се заемат за поредна година с приятната задача да класират 140-те най-любими любовни песни.

Специална регистрационна форма на сайта MagicFM.bg събира отговори на въпроса коя е любимата любовна песен на феновете на Меджик ФМ.

Вотът вече стартира и ще продължи до 24 часа на 13 февруари, а всички гласове, след старателно преброяване, ще създадат тазгодишният Топ 140 на любимите любовни песни.

Дали отново Браян Адамс ще бъде безапелационен победител – решението е единствено в ръцете на участниците във вота.
Всяка сутрин между понеделник и петък в сутрешното шоу „На закуска с Даниел“ един от гласувалите ще получава награда – козметичен комплект.

В празничния 14 февруари „140-те най-любими любовни песни“ ще звучат с Елена и Балин между 10 и 20 часа в ефира на радиото. Началото на десетчасовия любовно-музикален маратон е веднага след финала на сутрешното шоу „На закуска с Даниел“, а коя е песента победител ще стане ясно минути преди поредното издание на шоуто „25-ият час“.

Прочетете още:

Коментирай