Козметика и грим

Идеалният крем с комбуча заличава капилярите и пигментацията

20.04.2012г. / 10 31ч.
Аз жената
Идеалният крем с комбуча заличава капилярите и пигментацията

Крем с екстракт от комбуча изглажда бръчките, заличава капилярите и пигментацията. Това е ново поколение грижа за кожата, плод на 5 години научни проучвания и два патента. Той променя качествата на кожата, благодарение на активната си съставка – 3 % комбуча.

Комбуча е чудотворна чаена гъба, чийто лечебни свойства са били познати още в древен Китай, а в Русия я наричат чаен квас. Екстрактът от комбуча има детоксикиращо и антибръчково действие, благодарение на състава си от алфахидрокси киселина, витамини, пробиотици и полифеноли. Всички тези уникални съставки не подлежат на изкуствено синтезиране.

В най-новия крем на Vichy – Idealia – са вложени още 2 съставки, които подсилват ефекта му: аденозин, който стимулира клетъчното обновяване и подсилва подмладяващия ефект и липохидрокси киселина с кератолитично действие, което подпомага усвояването на комбуча и аденозин в кожата.

Кремът възстановява поведението на здравата кожа на всички нива: клетъчно, пигментно и съдово. Това става като въздейства:

  • текстурата – релефът става по-фин, а порите се свиват с 21 %;
  • цвят – пигментацията става по-равномерна с 27 % и с по-малко видими капиляри с 33%;
  • бръчки – противодейства на втвърдяването на колагеновите фибри, в резултат на което бръчките намаляват с 16 %.

Акцентът на иновативният крем е в нежния аромат на листа от чай, букет от бели цветя с нотки на дърво и мускус.

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време