Здраве и красота

Бронзов и здравословен тен – как е възможно

11.05.2012г. / 14 45ч.
Аз жената
Бронзов и здравословен тен – как е възможно

Мечтата на почти всяка жена на прага на летния сезон е как да направи силен и хубав загар.

Бронзовият тен отдавна се превърна във фикс идея на жените, като основният стремеж е той да се случи и по здравословен път.

Вече не е невъзможно да почернеете от слънчевите лъчи по безопасен начин, и то защитени от козметика с висок фактор. Новата гама продукти на Bioderma предлага козметика, която съчетава високата защита с формула за бронзов и красив тен.

Bioderma създаде първата патентована биологична клетъчна защита Cellular Bioprotection, която стои в основата на слънцезащитната серия Photoderm Bronz. Революционният патент съчетава три важни действия, които допринасят за максималната сигурност и толерантност за кожата – защитава клетъчното ДНК от вредното влияние на UV лъчите, активира естествените защитни механизми на кожата и я предпазва от фотостареене, като се бори със свободните радикали.

Гамата има два нови продукта – сухо олио с висока защита (SPF50 и SPF30). Уникалният бронзиращ комплекс в продуктите от серията стимулира естествения процес на синтезиране на меланин в кожата, причина за образуването на тен. Иновационният продукт ви гарантира бърз и силен тен, осигурен от 100% защита на кожата.

Препоръчителна цена Photoderm BRONZ сухо олио SPF30: 40.90 лв.

Препоръчителна цена Photoderm BRONZ сухо олио SPF50: 44.90 лв.

Прочетете още:

Коментирай