Лято с Az-jenata

Как да се справите с чувствителната кожа през ваканцията?

05.08.2012г. / 19 52ч.
Аз жената
Как да се справите с чувствителната кожа през ваканцията?

Ако кожата ви реагира остро на всяка смяна на климата и местоположението, вижте  как лесно можете да я укротите!

Ако сте  от хората, които имат чувствителна кожа, със сигурност знаете какво  е да очакваш лятната си ваканция със смесени чувства. От една страна нямаш търпение да смениш обстановката и да се насладиш на готините емоции, от друга обаче знаеш, че кожата ти със сигурност ще се разбунтува срещу каквито и да е климатични промени.

Зачервяване, раздразнения, възпаления – при всеки реакцията е различна, но ефектът е един и същ – чувстваш се кофти. А защо не пробвате да си решите проблема малко по-нестандартно и доста по-удобно. Просто, заложете на възглавницата Дормео Бамбук. Вижте я ето ТУК!

Тя осигурява несравнима свежест и има уникалното свойство да успокоява кожата. Това се дължи на нетрадиционния й състав от бамбукови фибри, които са подходящи дори за хора с изключително чувствителна кожа. Те са напълно естествен материал и имат антиалергични и антибактериални свойства. Освен това се отличават с изключителните си дишащи качества, благодарение на които възглавницата създава усещане за свежест и лекота.

Предимствата им не свършват до тук  обаче! Бамбуковите фибри имат способността да абсорбират влагата и да регулират  температурата по естествен начин. Те съдържат пектин, а именно той не само успокоява кожата, но и я подхранва. Това вещество прави възглавницата и устойчива на бактерии и акари. А приятният аромат на бамбук, на който можете да се наслаждавате постоянно, допринася още повече за вашето спокойствие.

Да не забравяме и усъвършенстваните уелслийп микрофибри, които добавят допълнителен обем към възглавницата и я правят още по-мека. Те запазват формата си, така че колкото и да мачкате Дормео Бамбук и да я затваряте в куфари, тя ще си остане изключително удобна за сън.

А за да си осигурите още по-голям  комфорт, комбинирайте възглавницата с олекотената завивка Бамбук, която можете да видите ТУК!

Не правете  компромис със себе си, независимо къде се намирате. Погрижете се за вашето удобство, спокойствие и красота като си поръчате възглавницата Дормео Бамбук ето от ТУК и олекотената завивка Бамбук ето от ТУК още сега!

 

Коментирай
Свободно време