Интимно

Кога любовната игра може да се прескочи?

27.08.2012г. / 23 12ч.
Нина Иванова
Кога любовната игра може да се прескочи?

Безспорен факт е, че за да бъде сексът незабравимо изживяване е необходимо да има любовна игра. Тя предразполага и двамата партньори, помага да отпуснат напрежението и да се настроят на секс вълна. Кога обаче любовната прелюдия може да се прескочи съвсем спокойно, без страх, че сексът ще е провал:

Бърз секс

Ако сте женена двойка с деца, със сигурност ви е позната липсата на време за страстни, продължително целувки. Понякога, пришпорени от семейните ангажименти нямате време за много предварителни ласки. Не се страхувайте, че сте станали прекалено рутинни във връзката си. Понякога бързият секс, без много-много мислене може да е още по-страхотно изживяване!

Мръсни думи

Няколко мръсни думи в леглото няма да навредят на никого, особено когато знаете, че това е просто начин да се възбудите взаимно. Прескочете прелюдията, като я заместите с няколко секси фрази. Бъдете непринудени и истински, в секса няма срам, когато нещо се харесва и на двамата партньори.

Умора от работния ден

Много често, особено при двойките с дългогодишна връзка сексът през седмицата е истински мит, защото и двамата партньори се чувстват уморени. Идеята за любовна прелюдия, продължаваща поне половин час уморява още повече, само като си я представят. Затова и сексът не се случва, а дори се разрежда във времето. Просто прескочете увертюрата и направо действайте.  Страстните целувки и продължителни ласки могат да изчакат до почивните дни, важното е да поддържате пламъка във връзката си всеки ден.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай