Интимно

В търсене на оргазъм

08.11.2006г. / 08 50ч.
Аз жената
В търсене на оргазъм

При любовната игра петте сетива са отворени за чувствената и емоционална възбуда, която донася едно от най-силните физически усещания – оргазма.

Природата е възнаградила всички жени с удоволствието от любовта. Сексът не е само неудържимо влечение към задоволяване, той е потребност от емоционален и духовен контакт, с който достигаме до личностно удоволствие и е един вид стимулатор на самочувствието. Този процес е пряко свързан с изпитания оргазъм следствие на засищащия сетивата сексуален акт. Ключът за тези взривяващи чувства се крие в това доколко са ви развити органите на осезанието, какъв тип е сексуалния ви темперамент, имате ли психологическата нагласа за постигане на удоволствието и, разбира се, хормоналното ви здраве.

Нежни ласки и ухапвания, страстни целувки, разтърсващи докосвания, предизвикващи думи, стимулиращи аромати са прелюдия към сексуалната нирвана, която като барометър отчита нивото на вътрешното задоволство. Ето защо в повечето случаи най-важни са наличието на споделена нежност, любовни чувства и взаимност.

Но преди всичко трябва да опознаете и обичате проводникът на оргазма – тялото си. Колкото са повече неизвестните свързани с тялото, толкова по-малко знаем за удоволствията и желанията на другия, т.е. на всичко, от което се състои сексуалността.

Мастурбацията е преди всичко опознаване на ерогенните зони и е изключително важна при изграждането на сексуалната култура на всеки човек. Тя играе роля на карта, на която са начертани нашите еротични и чувствени възможности. За да намерим скритото злато е необходимо добре да разчетем знаците.

Разкривайки и най-малките тайни свързани с еротичните зони е необходимо да подхранваме либидото си и със сексфантазии. Те стимулират въображението, постигайки върховно опиянение. Без еротични фантазии сексът е като да плуваш под вода без водолазен костюм. Ясно е, че само с вроден сексапил и умение да съблазняваш рано или късно ще угаснат мъжките страсти. Необходимо е споделено доверие в секса, като си доставяте наслада така, както умът ви го желае, без предразсъдъци и неудобство.

Също така за достигане до максимална възбуда, трябва да приемаме любовните игри на партньора. Те са свързани с осъзнаване на взаимната свързаност на любовните чувства – ако обичате партньора си много по-лесно бихте достигнали до оргазъм, просто защото сте спокойни и отпуснати и безрезервно бихте оставили тялото си в ръцете на любимия.

Като заключение можем да споменем, че според Камасутра осем са нещата, които предопределят сполучливото любовно сливане: свободата, липсата на притеснения, липсата на загриженост и тревожност, весел нрав и доброто разположение, добрият хранителен режим, красивото лице и цвета на кожата, а за тяхното постигане сме отговорни предимно ние.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
skomoto ( преди 11 години )
ami ne ti e dobar partnora a az twa mastur.. moga da ti pokaja sladosta ot majkata lubow
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
neli ( преди 11 години )