Здраве и красота

Защо се образуват бръчките?

09.07.2007г. / 09 41ч.
Аз жената
Защо се образуват бръчките?

Клетките в човешкото тяло са заобиколени от особена материя, наречена “междуклетъчна субстанция”. Тя осигурява опора за клетките и среда за тяхното взаимодействие. Представлява сложна смес от белтъчини и въглехидрати, синтезирана от фибробластите.
Белтъчините са основно два вида – колаген и еластин. Те образуват структурата на съединителната тъкан, като осигуряват устойчивостта и еластичността й. Въглехидратите са разнообразна група, запълваща пространството между белтъчините. Те задържат водата в тъканите, като придават обем и осигуряват безпрепятствено движение на хранителни вещества. Ето защо колагенът и дълбоката хидратация са толкова важни, особено в горещите летни месеци, когато под влияние на слънчевите лъчи кожата е много по-склонна към изсушаване.

Специалистите от SPA STUDIO SABINA Ви предлагат Уникална терапия за интензивна хидратация със 100% естествен морски колаген:

Подходяща е за всички видове кожа през горещите летни дни. Нормализира състоянието на кожата, спомага за затварянето на порите и избистря тена. Изглажда бръчиците вследствие на дехидратация на кожата, дълбоко хидратира и подмладява. Едновременно с интензивния хидратиращ ефект има и моментален “лифтинг” ефект видим при първата процедура. Оригинална формула от интензивен серум с морска вода, релаксиращ колагенов масаж и дълбока хидратираща маска с водорасли и незабавен, продължителен ефект, към който се прибавя и ефектът на блясък и лифтинг. Към всичко това можем да прибавим и невероятния релаксиращ ефект, аромати, музика и още нещо.
Цена: 39 лв

СПА Студио Сабина можете да посетите на адрес: София, ул. “Стара планина” 1 Тел.:02/983 66 33

Внимание, опасни врагове – стрии

Коментирай