Свободно време

“Секс, любов и други глаголи”

04.02.2008г. / 11 58ч.
Джадала Мария
“Секс, любов и други глаголи”

“Секс, любов и други глаголи” е дебютната книга на Михаела Петрова, позната ни като автор на множество статии в родни списания. В книгата са събрани голяма част от публикациите й от последните няколко години. Михаела е първият автор на подобни текстове у нас, който застава смело с името си под написаното, а не с творчески псевдоним.

Автоцензура в леглото, бисексуалността, тройките, метросексуалността са само част от темите, които Михаела смело завихря и разнищва с езика на една модерна и разкрепостена жена. Книгата е предизвикателна за дамите, но се предполага, че и не малко мъже ще посегнат към нея, за да научат тайните на тези, без които не могат – жените.

Ето само два къси откъса, като доказателство за това, че книгата заслужава внимание дори от тези, които смятат, че интимният живот не е важен или се опитват да забравят, че са жени:

“От първа ръка мога да твърдя, че бройката мъже в леглото на една жена не я правят нито по-добра любовница, нито по-удовлетворена като жена. По-цинична – да.”

“Можеш да станеш “мега як пич” – почти андрогинно създание, но без мъж ще пропуснеш най-основното – да бъдеш жена”.

Корична цена: 11 лв.
На снимката – авторката на представянето на книгата си, Пиано бар Класик, София, 1 февруари 2008 г.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Мими ( преди 11 години )