Здраве и красота

Моята диета в 350 рецепти - Пиер Дюкан

08.04.2008г. / 11 47ч.
Аз жената
Моята диета в 350 рецепти - Пиер Дюкан

След бестселъра “Как да отслабнем завинаги”, най-после и дългоочакваните рецепти!

Д-р Пиер Дюкан е специалист по хранително поведение и диетология – област, в която работи от трийсет години. През този период той е създал собствен метод за отслабване, който носи неговото име – режим Дюкан.

Методът е изграден поетапно, а в окончателния си вид е изложен в бестселъра “Как да отслабнем завинаги” (ИК “Колибри”).

350 рецепти за практическо приложение на един колкото уникален, толкова и резултатен хранителен режим – това ни предлага д-р Пиер Дюкан в книгата, събрала плодовете на личния му многогодишен опит и идеите на признателните му пациенти. Ястия с чисти белтъчини, включващи птици, месо, яйца, риби и морски дарове за ударния етап на диетата; ястия с белтъчини и зеленчуци за втория етап. И разбира се, десерти и за двата етапа – всичко това лесно за приготвяне, вкусно за консумиране и пригодено за по-закръглените ценители на добрата кухня, решени да придобият или да възстановят елегантната си линия.

Ултра-метаболизъм – д-р Марк Хаймън

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Гинка ( преди 11 години )
За 3 дни ударен режим при мен резултатът е 1 кг 500 г. Има ефект. В момента пробвам диетата на Майкъл Търманд. Храната не се различава. Само не са позволени мляко и млечни продукти. За 6 дни може да се свалят най- малко 3 кг. Накратко: пилешко, риба тон, кафяв ориз, несладки плодове, зеленчуци. Без мазнина и сол! Само варени, печени, задушени!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
tonka ( преди 11 години )
zdraveite iskam da pitam za niakoia dieta po efikasna.6te vi buda mnogo blagodarna ako mi kagete niakoia takava dieta.naprimer za 1 sedmica da svalia 8kg.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
розалия ( преди 11 години )
Диетата е чудесна,не гладуваш,не се изнервяш и отслабващ,необходима е само самодисциплина
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
miroslava ( преди 11 години )