Свободно време

Фондация “И аз мога” навърши три години

24.07.2009г. / 10 06ч.
Мария Дуковска
Фондация “И аз мога” навърши три години

Фондацията за подпомагане на деца с увреждания “И аз мога” навърши на 23 юли 3 години от създаването си. Партито се проведе в лятна градина в центъра на София, в присъствието на президента на фондацията Нели Радева, множество приятели и популярни личности, някои от които са и лица на кампанията. Специално за събитието, както всяка година, бе организиран и бал с маски, като впечатление правеха оригинални домина и костюми на някои от гостите.

Останалите присъстващи, които не се осмелиха да се дегизират в приказен костюм, бяха спазили дрескода на партито: лилаво и бяло. За музикалното оформление на вечерта се погрижи диджей Стивън, а пък на сцената, за радост на меломаните се качиха изпълнителите Криста, Сантра и Кристо, D2, които скоро се завърнаха от фестивал в Турция. Сред гостите бе и Росен Карамфилов, който скоро записа песен с момчетата от D2 – “Fake it”. Всички те поздравиха фондацията за рождения й ден, като изпълниха няколко песни и пожелаха всички да бъдем по-добри и да даряваме от себе си по-често.

Рожденият ден уважи и зам.-председателят на Агенция за закрила на детето Христо Монов. Той си припомни за началото на благотворителната организация и спомена за някои от големите й проекти през тези три години. Едно от лицата на “И аз мога” – актрисата и водеща Искра Ангелова също не пропусна да поздрави инициативата и рождениците.

Лица на различните кампании на фондацията са били Красимир Балъков, Белослава, групите D2 и Остава, група Мастило, Мария Илиева, Руши Видинлиев, Искра Ангелова, Деси Тенекеджиева, Орлин Павлов, Явор Гърдев, Иван Лечев и много други популярни и не толкова личности.

Повече интересни снимки от партито може да видите тук

Коментирай