Интимно

С гадже на море

19.08.2009г. / 09 01ч.
Вергиния Генова
С гадже на море

С гадже на море – една така желана перспектива! Никога не е късно да отидеш с гадже на море – разбира се – колкото по-млад, толкова по-добре, въпреки че залезите винаги те карат да се разнежваш.
Особено девойките си представят един безкрайно романтичен десет дневен любовен романс и това е причината толкова много да се въздиша по този тип море – безгрижие, любов, секс, романтика… всичко това, че и повече на куп.
Не е тайна, че много необвързани пролетно време се активизират в търсене на половинка, с тайната надежда, че това лято ще отидат с гадже на море. Защо не? За мъжете – може всичко и да приключва само с това море, но дамите винаги се надяват на продължение.
Разбира се – с гадже на море – както всяко друго нещо си има както  предимства, така и недостатъци. И може би трябва да кажем – за първи път на море именно с това гадже. Ако вече сте заедно няколко години, то тогава този тип море може спокойно да прелива от графата с компания на море, с приятели на море и семейно на море.
Нека се постараем да ги изброим, споделим и обобщим.

Предимствата:
Можеш спокойно да си лежиш на плажа, без да се взираш във всеки минаващ – да не би да е той човека и да излезе нещо.

Има кой да ти намаже гърба с плажно масло и да ти каже, че имаш невероятна фигура.

Спокойно може да се отдадеш на романтиката във връзката и да откриеш всички прекрасни черти в своя любим и да се надяваш да не ти остане време да търсиш непрекрасните.

Само двамата сте – няма нужда да купонясвате до зори на дансинга, за да кажете после, че купона е бил на макс.

Ако не се познавате достатъчно – сега е момента да се опознаете.

Недостатъците:
Откривате ги най-вече, ако до този момент не сте живели по-продължително време под един покрив – иначе би трябвало да си ги знаете – не си реже ноктите, не си пуска водата в тоалетната, прекалено е хаотичен или обратното прекалено е педантичен и чак вас, която сте примерна чистница ви подлага постоянно на стрес и се притеснявате да не се изложите. С една дума – воденичните камъни започват да се нагаждат и за едно море може пък и да се разбере дали могат да смелят нещо заедно за зимата.

Съобразяването с другия – важно за всяко съвместно съжителство, но ако то ще е и съпружеско е от изключително значение. Сега ще разберете дали той се съобразява с вас и дали го е грижа за вашите нужди: дали ви отстъпва банята да се изкъпете първи и дали идва да ви натрие гърба, дали е готов на ласки в банята; дали ви изчаква търпеливо да си нанесете последния щрих от грима преди да излезете; дали е дребнав; дали е скръндза; дали е забавен.

Но ако си навивате на пръста всички тези неща и чувствате първото си море заедно като някакъв вид изпит или тест ще бъде кошмар.
Просто се отпуснете и се наслаждавайте на почивката и на човека до вас.
Изживейте лятната си отпуска с положителна нагласа, с чувство за хумор и толерантност и както казват възрастните – времето само ще покаже… как ще се развият нещата по нататък.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
MONA ( преди 11 години )
AZ VINAGI PREDPOCHITAM DA POCHIVAM SAMOSTOYATELNO.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ivet ( преди 11 години )
S moq priqtel sme zaedno ot 6 godini i vseki pat kato hodim na more e razli4no,po-zabavno i po-priqtno ot poslednoto.Kato vsqko hubavo vino,s vsqka godina otlejavane stava vse po-hubavo :)Koi kakto si go napravi.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар