Неслучайно животът се дели на преди и след децата. Най-често първият период е изпълнен с безгрижие, приключения с приятели и ни кара неусетно да се усмихваме. Децата са най-голямото богатство, но те ни променят, за това има неща, които всяка жена е добре да направи преди да забременее, защото после няма да има време, възможност или кураж.

1. Гмуркане и катерене. Ако винаги сте мечтали за пътуване до непознати земи, което да е изпълнено с приключения – сега е моментът. Когато забременеете може да е опасно, а и едва ли ще ви е до това.

2. Активен културен живот. Ходете най-вече на театър, тъй като с голям корем късно вечер в препълнена зала не е най-приятното нещо на света, а и често ще ставате до тоалетната.

3. Напийте се. Може да не сте от типа жени, които прекаляват с пиенето, но му отпуснете края и спрете да броите коктейлите.

4. Насладете се на времето с необвързаните си приятелки, които нямат деца. Истинските приятелки ще бъдат до вас и след като забременеете и родите, но майките, които спазват график за сън и хранене, са по-рядко на разположение за парти.

5. Хапнете си добре от забранените храни – суши, сирене бри, кафе, кола и т. н.

Снимка: Reuters

Прочетете още: