Бременност

Хали Бери чака бебе от Оливие

Звездата е бременна от актьора Оливие Мартинез

08.04.2013г. / 10 30ч.
Аз жената
Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Една от най-красивите актриси в Холивуд – Хали Бери е бременна от приятеля си, актьорът Оливие Мартинез. Официалният говорител на Бери съобщи новината пред медиите.

Актрисата е бременна за втори път, като вече има една дъщеря на име Нала, от модела Габриел Обри. С него обаче я свързват не много приятни спомени, тъй като връзката им бе кратка, драматична и все още отношенията им не могат да се нормализират. Неотдавна, в пристъп на гняв, новият й приятел Оливие бе ударил Обри. Тогава Габриел поиска ограничителна заповед срещу Мартинес, обвинявайки го в опит за убийство.

 

Свързани статии

Обри издейства разрешение, с което забранява на Хали да се премести с дъщеря им във Франция, каквото намерение имаше актрисата, за да създаде общ дом с годеника си. Съдията се съгласи с искането му на основание, че така Обри няма да може да вижда детето си достатъчно често.

Но ето че се задават безоблачни дни за Хали и Оливие, които са заедно от 2010 г., малко след като Мартинез се раздели с певицата Кайли Миноуг.

Според сайта TMZ актрисата е в третия месец и вече знае пола на бебето – момче, пише TMZ. 46-годишната Хали и любимият й вече споделят попечителството на 5-годишната Нала. Наскоро носителката на „Оскар“ призна, че дъщеря й много искала братче или сестриче и постоянно се молила за това.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати