Бременност

Известни лекари отговарят на въпросите ви за бременността

Форум за бременност и майчинство ще се проведе в София

10.05.2013г. / 17 15ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

От момента, в който научим за бременността или я планираме, започват да ни вълнуват редица въпроси. Още оттогава детето се превръща в център на нашата вселена. Като родители се опитваме информирано и отговорно да му осигурим най-доброто още от зачеването, за да се развива то правилно, да бъде здраво и щастливо по-късно. Понякога обаче е трудно да получим информация, от която се нуждаем, за да направим своя обективен избор, или се колебаем при вземането на определено решение. За да улеснят родителите в този процес, от Puls.bg организират специализиран форум, който събира на едно място петима специалисти, които да отговорят на важни ключови въпроси, свързани с бременността, раждането, детското здраве и емоции.

Свързани статии

Какви изследвания се провеждат през бременността и дали всички те се покриват от програмата „Майчино здравеопазване“ на НЗОК, с какво не следва да правим компромиси; как протича раждането по нормален път и само вкъщи ли може да се постигне то без медицинска намеса; какво се случва с новороденото, докато майката все още е в родилната зала и какви следва да бъдат грижите за него през първите дни у дома; кои са най-честите здравословни проблеми при бебето и малкото дете и как трябва да се грижим за болното дете; кои са характерните етапи на психично развитие на детето до тригодишна възраст, има ли и то своите кризи и какви следва да бъдат взаимоотношенията ни с него от тази най-ранна крехка възраст, са основните въпроси, по които ще синтезират познания и готов опит д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог, Надежда Стаменова, акушерка и водещ училище за бъдещи родители, доц. Боряна Слънчева, неонатолог, д-р Пламен Масларски, педиатър и гл. ас. Красимира Костадинова, детски психолог.

Лекциите ще бъдат изцяло с практическа насоченост, като след това ще се предостави възможност да се задават въпроси и да се получават отговори от специалистите.

Форумът ще се проведе на 14 май, в Sofia event center, който се намира на последния етаж на Paradise center, бул. „Черни връх“ 100 в столицата. Начален час – 13.00.

Входът е свободен. Изисква се само регистрация тук, откъдето може да се получи повече информация за събитието, програмата, лекторите и някои детайли от презентациите им.

Коментирай