Бременност

Момче или момиче – теория, която никога не сте чували?

Кой е по-влюбен в момента на зачеването?

15.07.2013г. / 13 06ч.
Вергиния Генова
Снимка: Shc.hu

Снимка: Shc.hu

Обикновено с „никога не сте чували“ и „никога не сте виждали“ се спекулира, но в случая тази теория много се съмнявам наистина да сте я чули. Така да се каже събрана е от частни статистики и частни практики.

Определено не се базира, поне според мен, на никаква логика, на никакви лунни цикли, на никакво хранене, направо ти откача ченето.

Но пък след като я прочетете можете и да решите, че е много мъдра и много удобна теория.

 

Свързани статии

 

Та по същество.

Ако в момента на зачатието мъжът обича повече жената се ражда момиче.

Обикновено мъжете, дори и в днешно време не са много щастливи, ако първото им дете е момиче и могат да обвиняват половинката си в липса на достатъчно любов.

Ако жената обича повече мъжа се ражда момче. Това би трябвало да е двойна радост за татковците – хем са по-обичани, хем имат наследник от мъжки пол.

Снимка: sxc.hu

Респективно, ако се обичат по равно, би трябвало да се родят разнояйчни близнаци.

Тази теория би била супер обяснение за хората, които имат няколко деца от различни полове – определено е начало на едни хармонични отношения.

Но какво да правят двойките, които имат само момичета или само момчета? Или единият трябва да се примири с това, че той износва връзката и той е любовният двигател или съответно да има търкания.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
vera83 ( преди 10 години )
Аз пък съм чувала, че ако жената яде повече сол и се получавало момче....:))))Съвременната наука може да установи пола на бебето още в най-ранен етап, но дали ще е момиче или момче.....май трябва да се осланяме на бабините теории.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар