Бременност

Забавни начини да му кажете, че ще става татко

Изпишете посланието в пясъка край морето

21.10.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато една двойка прави опити за бебе, моментът, в който тестът показва 2 чертички е незабравим и за двамата партньори. Често дамите предпочитат да се усамотят и да изчакат резултата от теста. Когато налице е добрата новина, остава и таткото да я разбере.

Няма нищо по-мило от това той да го научи по забавен и красив начин. Това ще направи момента още по-силен, вълнуващ и ще заздрави връзката между вас. Ето някои усмихващи идеи, които да ви вдъхновят.

Ако нямате търпение най-бързото и лесно решение е да му пратите снимка по мобилния с резултата от теста или снимка на видеозона. Социалните мрежи също са добър вариант, но разбира се, нека бъде само помежду вас и пратете снимката с лично съобщение.

Когато дойде време за десерта, завържете панделка около коремчето си и споделете с половинката си, че вътре има подарък за него.

Свързани статии

Ако правенето на торти и сладкиши ви се отдава, направете една малка бърза торта. Освен красива глазура изпишете с шприц „Аз сън бременна“. Разбира се може и да закупите тортата от сладкарница и там сладкарите да я надпишат.

Казват, че за да мине леко раждането, първото, което трябва да се купи за бебето е шапчица. Купете една такава, опаковайте я красиво и я поднесете на таткото като подарък. Ако зачеването съвпада с годишнина, рожден ден или друг празник, изненадата ще е двойна.

Брандирайте тениска с надпис „Ще ставам татко“. Купете обикновена мъжка тениска и я брандирайте. Вече в почти всички книжарници могат да извършат тази услуга. Освен тениска може да надпишете и чаша за кафе, в която да му сервирате най-хубавото сутрешно кафе.

Ако ще съобщите новината докато сте на почивка край морето или в някоя екзотична дестинация, изпишете в пясъка посланието, че очаквате бебе.

Оставете съобщение в банята, което той да види. Напишете с червило новината на огледалото, която да го изненада сутринта.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
d ( преди 10 години )
Nqma po dobro ot tova da go kaje6 v o4ite... vsi4ko drugo e tapo i detsko!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар